Gästbloggaren in the house

Efter omängdliga tjat & gnat, gav jag mitt lösenord till My i ära, för att gästblogga hos mig, Ingela. Tänker ge mig själv lite smygreklam och säga (wearethenobodies).

Anyway, hon gav med sig bannemig med ett vilkor, att Ingela själv skulle göra desamma på hennes fantastiska blogg, So I did.
Så detta inlägg tillägnar jag My för hennes makalösa knep till att vara den människa hon är.
Jag tänker göra en lång historia kort.

För cirkus 4-5 år sedan, var My en av mina förebilder. Jag tror inte ens att jag har berättat det här för henne. Det var hur som helst när My var i den så kallade perioden "emo". Hängde i Boulongern med alla balla coola, rökte vattenpipa, hängde på stan, sprang runt i slitna vans och med sina korpsvarta målade ögon täckta med den allt för långa luggen på sne. Det var när jag traskade runt på stan med min tappert dåliga och svaga självkänsla, som jag såg henne. Den ultimata snygga kvinnan i kortsvart hår och slitna vans. Utanför Mcdonalds.Jag såg på mig själv och tänkte
"who the hell am I?".
En vacker dag bad jag min frisör till vän att klippa av mig håret, precis som "den där tjejen hade som jag såg på stan". Sagt och gjort. Håret rök, och Ingela blev korthårig där bak med lång lugg som täckte ögonen. Hon som tidigare hade blont fint långt hår ner till stjärten. Jag tror jag aldrig har gråtit så mycket i mitt liv över ett hår. Superlångt blev 3 cm kort hår. Vad hade jag gjort?
Jag började sakta men säkert ta rollen som den så fint kallade "emo'sen". Började även själv ta mig rollen som stalkern på ninethirteen @ bilddagboken. Hon kallades även Dannie. Vad kallades jag? Mammas lilla prinsessa? Pinglan? Not enough!
Senare med åren började vi känna varandra, minns inte hur det började, men det spelar liksom ingen roll för My är en fabolus, helt totalty fucking awesome.
Vi har kissat på våra egna nakna fötter och torkat oss med fallna, torra löv, skämt ut oss inför ett radhus genom att visa samt berätta storlekar på våra bröstvårtor, spenderat en halv sommar med festligheter och annat, åkt karusell tillsammans, skrattat, gått under en stjärnklar himmel och varit lyckliga, sett My kissat på sin Mcdonalds påse och sen äta upp innehållet.

Jag skulle själv vilja säga Oh MY God.
Tight jeans, double d's makin' me go (whistles),
All the people on the street know (whistles),

Kommentarer
Postat av: Frida

NAAAH! vad fint :)

2011-04-21 @ 21:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0